BodiTrak

BodiTrak – € 3500,- excl. BTW

De draadloze BodiTrak Pressure Mat toont het balans patroon van de golfer tijdens zijn swing. Doordat de mat flexibel is kan hij op elke gewenste locatie worden gebruikt, of het nu op de afslagmat, het gras of in de bunker is! De mat kan ook gewoon opgerold worden, waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Wat de BodiTrak echt uniek maakt is dat de mat draadloos gebruikt kan worden met de nieuwe ‘Wireless Module’. Door de integratie met verschillende systemen (zie hieronder) is de BodiTrak Multi inzetbaar.

Bestellen: Stuur uw gegevens in een mail naar info@dutchgolfcompany.com of bel ons: 013-5340905

BodiTrak app

De mat is eenvoudig te gebruiken en bedienen met de gratis app van BodiTrak. Deze is te downloaden voor alle IOS apparaten. 
  • Filmt automatisch de golfer zijn swing
  • Zet het impact moment vast voor betere analyse
  • Switch tussen STATS | VELOCITY | FORCE
  • De swingvideo loopt automatisch mee als er door de data gescrold wordt. 

Integratie met GASP software

De BodiTrak is te combineren met de software van GASP.
Met de GASP software combineert u eenvoudig al uw teachingtools. Zo krijgt u de data van uw launchmonitor, BodiTrak en camera’s overzichtelijk in 1 programma.
Professionaliseer uw lessen met de data van de BodiTrak of 1 van onze andere professionele oplossingen.
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
BodiTrak - Pressure Mat,focusband, SAM PuttLab, Golfstudio inrichting, Racesimulator, Golfnetten, pokerstance, Putting Stick, planeSwing,putting greens, Afslagmatten, Flightscope x3, The NetReturn, Simulator kooi op maat, Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven