De Exputt RG

De nieuwe Exputt RG Putting Simulator introduceert een revolutionaire manier om thuis de putting stroke te kunnen trainen en tegelijk plezier te hebben met het hele gezin. Met een smart camera die je aansluit op je TV en een speciale putting mat is het systeem eenvoudig op te zetten door iedereen. Nog nooit was een putting simulator voor thuis zo nauwkeurig en betaalbaar.

Koppel uw Exputt RG via Wifi en speel online tegen spelers uit de hele wereld en ontvang levenslang updates voor Exputt RG.

Met de Exputt app voor uw telefoon kijkt u eenvoudig terug naar uw resultaten en trainingsdata.

**Nu op voorraad en direct leverbaar voor € 629,- incl. BTW en gratis verzending**

Bestellen kan door te mailen naar info@dutchgolfcompany.com

Exputt RG

Exputt RG is eenvoudig in te stellen en te gebruiken en maakt gebruik van een hogesnelheidscamera en innovatieve trackingsoftware om uw swingmechanica en balbeweging te volgen. Rol de puttingmat uit en sluit de high-speed camera aan, en je bent in een mum van tijd op je favoriete baan. Van beginners tot professionals, met de Exputt RG wordt uw putten verbeterd. Je hoeft nooit te stoppen met werken aan je korte game, want de Exputt RG is compact en gemakkelijk mee te nemen, wat betekent dat je hem overal met een tv kunt gebruiken.