FlightScope X3

BodiTrak - Pressure Mat,focusband, SAM PuttLab, Golfstudio inrichting, Racesimulator, Golfnetten, pokerstance, Putting Stick, planeSwing,putting greens, Afslagmatten, Flightscope x3, The NetReturn, Simulator kooi op maat, Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven

FlightScope X3

FlightScope X3 is het topmodel van FlightScope.
Het combineert zijn 3D radar tracking systeem met het unieke beeld (camera) analyse. Hierdoor is het werelds meest accurate en portable launchmonitor.

Voor prijzen of meer informatie neem gerust contact met ons op:

info@dutchgolfcompany.com

(0)13 53 40 905

Data parameters

De X3 geeft maar liefst 50+ dataparameters weer van zowel fullswing, chipping, pitching en putting.

Locatie en klimaat optimaliseren

Met de Environmental optimizer van FlightScope pas je de locatie en klimaat aan. Zo trainen we naar de weersomstandigheden en klimaat die we willen. 

Wedge Tracking

De X3 geeft D-Plane data weer. Super belangrijk om goede wedges te leren slaan. Met de Angle of attack, club path, face angle en dynamic loft krijg je alle belangrijke data te zien om de wedges beter te leren slaan.

Multicam

Met de Multicam app van FlightScope neem je automatisch met meerder apparaten video’s op en deze worden samengevoegd op in apparaat en met de data weergegeven.

Simulatie software

De X3 wordt standaard geleverd met E6 connect (IOS only) 5 banen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de X3 te gebruiken als simulator. Voor alle mogelijkheden van simulatie software kijk op: Simulatie Software

Augmented Reality

Krijg het gevoel of je live op TV je bal ziet vliegen met de Augmented Reality van FlightScope. Film met je telefoon of Ipad en krijg live in 3D je balvlucht te zien.

Short Game

Met de FlightScope Short Game app train je eenvoudig maar gericht op je shortgame.

FlightScope E-Learning

Om optimaal de FlightScope producten te kunnen gebruiken heeft FlightScope een E-Learning platform. Maak gratis kennis met alle parameters en hoe ze te gebruiken. Voor Teachingpro’s en fitters is er ook de een betaalde opleiding om het officiële FlightScope certificaat te halen.