Recente installaties

Dutch Golf Company heeft een ruime ervaring met de aanleg en advisering op het gebied van (indoor)golf zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt.

Enkele recente installaties:

TruGolf TruFlight 2

TruGolf Simulator

FlightScope Mevo+ simulator met CreativeGolf 3D software

Puttinggreen met outdoor simulator

Deze mooie grote puttinggreen hebben wij recent geïnstalleerd. Als toevoeging hebben we een outdoor simulatorkooi geïnstalleerd. In de green is een afslagplaats gemaakt op dezelfde hoogte dan het greengras. De klant kan naast het putten nu ook zijn swing trainen met de FlightScope Mevo+

FlightScope Mevo+ simulator

Deze FlightScope Mevo+ simulator met de E6 connect software heeft wel een heel mooi beeld. Wij werken uitsluitend met professionele Panasonic beamers. Deze 6000 lumen Led laser beamer projecteert wel heel mooi op ons premium impactscreen.

Golfhunter Clubfitter

Golfhunter is recent verhuisd naar en prachtige nieuwe locatie. Wij hebben zijn studio in mogen richten en buiten komt nog een mooie kunstgras green.

https://www.golfhunter.nl/actueel/nieuws/verhuisd

FlightScope Mevo+

Sinds januari 2020 is de FlightScope Mevo+ op de markt. Deze zeer betaalbare launchmonitor is uitstekend te gebruiken als meetapparaat voor uw golfsimulator. 

TruGolf simulator

Iedere simulator is uniek. Geen ruimte is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen wensen. Deze TruGolf simulator is tussen twee houten balken gemaakt waardoor de ruimte zijn karakter bleef behouden maar er wel vrij een swing gemaakt kon worden.

TruGolf TruFlight 2 simulator

In 2020 installeerde wij deze simulator bij een groot Tiger Woods fan in Belgie.

Golfsimulator uitgebreid met een racesimulator

Deze TruGolf simulator is uitgebreid met een racesimulator. Zo kan de klant na het spelen van een rondje golf ook kijken of hij Max Verstappen kan verslaan.

BodiTrak - Pressure Mat,focusband, SAM PuttLab, Golfstudio inrichting, Racesimulator, Golfnetten, pokerstance, Putting Stick, planeSwing,putting greens, Afslagmatten, Flightscope x3, The NetReturn, Simulator kooi op maat, Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven

Kunstgras green

Deze green installeerde we bij een particulier. De green is voorzien van een mooie rand fringe zodat ook de chips gemaakt kunnen worden.

Golflinked Wijchen

Sinds de start van het indoor golfcentrum Golflinked in Wijchen zijn wij betrokken bij de inrichting.

Voor ons een mooi visitekaartje wat wij allemaal doen.

Met zijn indoorrange, twee kunstgras greens en drie simulators is Golflinked een super locatie om eens te gaan trainen.

GolfLinked

Indoorgolf Zeeland

Indoorgolf Zeeland is een geweldige indoorgolf faciliteit met vier TruGolf TruFlight 2 simulators. Deze topsimulators worden gebruikt voor les, vrij trainen, banen spelen en er worden veel wedstrijden en clubavonden georganiseerd.

Zeker een bezoekje waard.

Indoorgolf Zeeland