Recente installaties

Dutch Golf Company heeft een ruime ervaring met de aanleg en advisering op het gebied van (indoor)golf zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt.

Enkele recente installaties:

FlightScope Mevo+

Sinds januari 2020 is de FlightScope Mevo+ op de markt. Deze zeer betaalbare launchmonitor is uitstekend te gebruiken als meetapparaat voor uw golfsimulator. 

TruGolf simulator

Iedere simulator is uniek. Geen ruimte is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen wensen. Deze TruGolf simulator is tussen twee houten balken gemaakt waardoor de ruimte zijn karakter bleef behouden maar er wel vrij een swing gemaakt kon worden.

TruGolf TruFlight 2 simulator

In 2020 installeerde wij deze simulator bij een groot Tiger Woods fan in Belgie.

Golfsimulator uitgebreid met een racesimulator

Deze TruGolf simulator is uitgebreid met een racesimulator. Zo kan de klant na het spelen van een rondje golf ook kijken of hij Max Verstappen kan verslaan.

BodiTrak - Pressure Mat,focusband, SAM PuttLab, Golfstudio inrichting, Racesimulator, Golfnetten, pokerstance, Putting Stick, planeSwing,putting greens, Afslagmatten, Flightscope x3, The NetReturn, Simulator kooi op maat, Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven

Kunstgras green

Deze green installeerde we bij een particulier. De green is voorzien van een mooie rand fringe zodat ook de chips gemaakt kunnen worden.

Golflinked Wijchen

Sinds de start van het indoor golfcentrum Golflinked in Wijchen zijn wij betrokken bij de inrichting.

Voor ons een mooi visitekaartje wat wij allemaal doen.

Met zijn indoorrange, twee kunstgras greens en drie simulators is Golflinked een super locatie om eens te gaan trainen.

GolfLinked

Indoorgolf Zeeland

Indoorgolf Zeeland is een geweldige indoorgolf faciliteit met vier TruGolf TruFlight 2 simulators. Deze topsimulators worden gebruikt voor les, vrij trainen, banen spelen en er worden veel wedstrijden en clubavonden georganiseerd.

Zeker een bezoekje waard.

Indoorgolf Zeeland