The Putting Stick

The Putting Stick is een gepatenteerd trainings hulpmiddel dat golfers op elk niveau helpt om hun putting stroke drastisch te verbeteren!

The Putting Stick is 46 inch lang, 1 inch breed en heeft een ingebouwde waterpas om een rechte putting lijn op de green te garanderen. De ‘ Eye alignment mirror’ is speciaal voor The Putting Stick ontworpen en biedt de mogelijkheid om te controleren of de ooglijn perfect is bij het putten.

De sleutel tot succes is het krijgen van feedback tijdens het trainen. En het geven van feedback is precies wat The Putting Stick doet. Een afwijking van 1 graden op het blad van de putter zorgt ervoor dat de bal voortijdig van The Putting Stick af rolt!

Niet voor niets gebruikt ook Rob Mouwen, putting caoch van Joost Luiten, The Putting Stick bij zijn trainingen. The Putting Stick is ideaal te combineren met de PaceYourPutt putting mat.

Putting Stick, planeSwing,putting greens, Afslagmatten, Flightscope x3, The NetReturn, Simulator kooi op maat, Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven
Prijs van The Putting Stick: van € 99,95 nu voor 75,- incl. BTW, excl. verzending

Laat een bericht achter via het formulier aan de linkerkant met uw contactgegevens en uw bestelling en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@dutchgolfcompany.com