Graag heet Dutch Golf Company u van harte welkom op onze internetsite.

Dutch Golf Company heeft zich gespecialiseerd in golfinnovaties.
Na een succesvolle start vanuit onze locatie in Drunen zijn wij verhuisd naar ons huidige pand aan de Zandschelstraat 2-04 in Goirle, waar wij in onze showroom al onze producten aan u kunnen laten zien.

Dutch Golf Company

Dutch Golf Company is inmiddels niet meer weg te denken in de markt van innovatie, verkoop en verhuur van professionele golfoplossingen, wat zich onder andere uit in samenwerking met alle grote golfevenementen in Nederland en een partnership met PGA Holland. Zo zijn wij vanaf het allereerste initiatief betrokken geweest bij Amsterdam Golf, richten wij jaarlijks de GolfAcademy in voor PGA Holland en de NGF tijdens het KLM Open en het Ladies Open en maakt de organisatie van het Dutch Open graag gebruik van onze (mobiele) golfsimulator tijdens het toernooi (in 2016 zelfs op de baan om iedereen een kans te geven tijdens de Beat the Pro!).

Als totaalleverancier op het gebied van professionele golfoplossingen bieden wij zeer interessante producten voor zowel indoor als outdoor golf. Van advies, verkoop en verhuur van onder andere golfsimulatoren, swinganalysers, put analysers, kunstgras greens, compacte drivingrange oplossingen en zelfs 3D analyses tot het inrichten van volledige indoorgolf centra, wij staan altijd voor u klaar.

In 2020 vierden wij alweer ons 15 jarig bestaan.

Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven
Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven

Dutch Golf Company is exclusief partner van Trugolf simulators, E6 Connect software, WellPutt, SportsCoach (golfsimulatoren), Flightscope, MySwing 3D, Science&Motion (SAM PuttLab), BodiTrak, FocusBand en SwinGuru. De directe lijnen met deze internationale partners zorgen ervoor dat we snel en accuraat in kunnen springen op al uw vragen en behoeftes.
Daarnaast bieden wij kunstgras greens en speel-/tuingras aan in alle soorten. Hiervoor werken wij samen met een Nederlandse producent van wereldformaat.

In onze showroom in Goirle hebben wij een Trugolf golfsmulator, SportsCoach golfsimulator, kunstgras greens, Flightscope, BodiTrak, FocusBand, Swinguru, MySwing en een SAM PuttLab opgesteld staan. Graag maken wij met u een afspraak om onze producten te komen bekijken en verder te praten over uw plannen en dromen, want onze missie is het waarmaken van uw dromen!