© Powered by SiteSpirit

 
Nederlands
header.jpg

Bedrijfsgegevens

Adres

Dutch Golf Company B.V.
Zandschelstraat 2-04
5051 HL Goirle
Nederland

Voor afspraak/demo graag bellen!


Contact

Tel.: +31 (0)13 53 40 905
Mob.: +31 (0)6 24779808
@: info@dutchgolfcompany.com

Routebeschrijving


footerimage-linkerkolom.jpg

facebook.png


instagram icoon.jpg

Putting greens

Dutch Golf Company heeft in HomeGrass Group Golf de perfecte partner gevonden voor het leveren van de meest hoogwaardige oplossingen voor o.a. kunstgras afslagplaatsen, fairways, fringe en greens voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Dutch Golf Company is de exclusieve partner voor de verkoop en installatie van kunstgras oplossingen.


HomeGrass Group.jpg

Green Rosmalen 2.jpg

Ongeveer 60% van de slagen worden op of rond de green gespeeld. Dit is dan ook de plaats waar de golfer zijn of haar handicap kan verlagen. Met speciaal voor golfgreens ontwikkeld kunstgras is het mogelijk om zowel indoor als outdoor een kwalitatief zeer hoogwaardige green te realiseren.

Dutch Golf Company biedt de hoogste kwaliteit kunstgras greens voor elke situatie. Dit Nederlandse product kunnen wij in verschillende vormen aanbieden, waarbij de belangrijkste keuze is of het gaat om een gevulde of een niet-gevulde kunstgrassoort. De gevulde kunstgrassoort is uitermate geschikt om een bal van afstand aan te spelen. De bal wordt ontvangen zoals op een natuurlijke green.


PC220092 (Large).jpg

Kiest u echter voor puur een puttinggreen, dan is het wellicht raadzaam om voor een niet-gevulde kunstgrassoort te kiezen. Deze is altijd constant van snelheid en vraagt zo mogelijk nog minder onderhoud dan een gevulde green. Door het gebruik van verschillende soorten kunstgras is het mogelijk om afhankelijk van de locatie en de wensen van de klant een bepaald altijd de juiste oplossing aan te bieden.

Alle kunstgras greens van Dutch Golf Company zijn het hele jaar bespeelbaar (m.u.v. sneeuw op de green) en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Grootte, vorm en soort kunstgras kunnen per project aangepast worden.

Kunstgras greens worden gerealiseerd bij golfclubs, particulieren, hotels, conferentieoorden, vakantieparken, golfclubs, indoor golfcentra, etc.


Green Rosmalen 2.jpg
Green Apeldoorn.jpg
Green Golf USA.jpg

Green Wassenaar 2.jpg
Green Rotterdam.jpg
2011 Creemers 1.jpg

Green Brabant.jpg
2011 Creemers 2.jpg
Green Theoule sur Mer.jpg

Donckers 2.jpg
Green Groningen.jpg
Green Apeldoorn.jpg

Green Theoule sur Mer 2.jpg
Green Theoule sur Mer 3.jpg
Green Bergen op zoom.jpg

Green Wassenaar.jpg
Donckers 1.jpg
Green Wassenaar 3.jpg

(c) 2020 Dutch Golf Company B.V. | KvK 17220510 | Alle rechten voorbehouden