Standaard simulator kooi

Simulator omgeving op maat

Dutch Golf Company is gespecialiseerd in het maken van simulators. Voornamelijk maken wij kooien helemaal op maat zodat hij perfect in de ruimte past van de klant.

Uw simulator helemaal op maat. Wij komen alles inmeten en tekenen dan uw droom simulator. Nadat u akkoord gaat bestellen wij alle onderdelen. Ongeveer 3 weken later zullen wij de golfsimulator bij u thuis installeren.

Er komt mooi kunstgras op de vloer met eventueel cups in de grond zodat u ook kunt oefenen met putten. De simulator wordt vaak aan het plafond bevestigd en met een mooi PVC dak en theaterdoek zijwanden zorgen we ervoor dat u een veilige omgeving krijgt om heerlijk te kunnen golfen. Kom gerust eens langs in onze demo-ruimte om de mogelijkheden te bespreken. Bij interesse komen wij altijd bij u thuis kijken om een goede tekening te kunnen maken van uw droom simulator.

info@dutchgolfcompany.com

Standaard simulator kooi, e6 golfconnect, skytrack, flightscope, x3 simulator, putt simulator (exputt) sportscoach systems, trugolf, Dutch Golf Company, indoorgolf, golfsimulator, golfprofessional, Goirle, Eindhoven

Standaard simulator omgeving

Dutch Golf Company is gespecialiseerd in het maken van simulators. Voornamelijk maken wij kooien helemaal op maat zodat hij perfect in de ruimte past van de klant. Vanaf dit jaar bieden wij ook een standaard kooi aan. Deze kooi is 400 cm (breed) x 270 cm (hoog) x 200 cm (diep).

De kooi wordt geleverd met een dubbel uitgevoerd impact doek dat zowel uw bal opvangt als het projectiedoek is voor uw beamer.

Het dak word gemaakt van PVC en de wanden en achterkant worden bekleed met theaterdoek. Dit zorgt voor een hele strakke afwerking. De buizen zijn 4 mm dik aluminium en worden met koppelingen aan elkaar gezet.

Zelfbouwpakket komt zonder aluminium, deze kunt u dan zelf bestellen en de kooi aan de hand van onze beschrijving opbouwen. Uiteraard kunnen wij de kooi ook voor u bouwen.

info@dutchgolfcompany.com voor vragen of bestellingen.

Extra’s

Naast de kooi is de keuze wat voor simulator u wil heel belangrijk. Dit hangt er vanaf waar u de simulator voor wil gebruiken. Zo zal een clubfitter vaak andere techniek kiezen dan een particulier die vooral banen wil spelen op zijn simulator.
Wij bieden 5 mogelijkheden aan met ieder zijn eigen prijskaartje.

– Trugolf Truflight 2
– SportsCoach
– Flightscope X3 of de Mevo+
– Skytrak

Daarnaast bent u bij ons ook op het juiste adres voor alle andere bijkomende artikelen.
Denk hierbij aan; Beamer, computer, touchscreen, lampen, kabels en alle andere toebehoren.